Kåpe: Den avstengte øya

Den Avstengte Øya

Heim » Butikk » Den Avstengte Øya

179.00kr

av Sigríður Hagalín Björnsdóttir; oversatt av Tone Myklebost

«Islandsk ragnarok Velreid, tankevekkende og engasjerende om et samfunns sammenbrudd» – Sigmund Jensen, Stavanger Aftenblad.

En morgen våkner Island uten forbindelser til omverden. Flytrafikken står stille, og ingen skip legger til kai. Internettilgangen er begrenset til hjemlige nettsteder. Statsoverhodene er utenlands. Mens de gjenværende styresmaktene leter forgjeves etter forklaringer, stiger spenningen i befolkningen.

2 på lager

Kjøp nå med
ISBN-13: 9788202568030 Kategorier: , Stikkord: ,

Beskrivelse

Den avstengte øya følger en håndfull mennesker i den nye virkeligheten: En ensom sauebonde søker tilflukt i et øde fjordlandskap, i frykt for de nye militsene som raider landsbygda. Den tidligere journalisten Hjalti lar seg veve inn i regjeringens propagandamaskineri. Konsertfiolinisten Maria mister livskraften etter et terrorattentat. Og den nye statsministeren Elæin skyr ingen midler for å beholde kontrollen over en nasjon der mat, medisiner og drivstoff minker for hver dag.

Den avstengte øya er en drivende og velskrevet roman, tuftet på en idé som øker i troverdighet og grusomhet for hver nye side.

Sigríður Hagalín Björnsdóttir (f. 1974) er journalist og nyhetssjef på den islandske statskanalen. Hennes debut, Den avstengte øya var Islands mest solgte roman i 2016.

Tilleggsinformasjon

Forlag

Skribent

Språk

Innbinding

Lettbind

Utgave og opplegg

1 utgåve, 1 opplegg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Den Avstengte Øya”

Du liker kanskje også…