Heim Bokhandel Logo (Etablert 2019)

Er under endring!

Heim Bokhandel AS er under en total omforming. Vi ønsker å gjøre mye mer enn å selge bøker, og fornyer fokuset vårt på uavhengige forlag og skribenter (også kalt «indie-litteratur»).

Vi jobber med finansiering for å bli en bok-cafe/bok-bar, scene for kunst og musikk, samt arrangement smie for de som vil ha det lille ekstra fra et særdeles egnet lokale.

Hvem er involvert?

Maria Eriksen

Maria Eriksen er vår nye administrator og nettverksspesialist. Hun er godt kjent innad kulturmiljøet, men også for hennes byråkratiske superkrefter. Ærlig talt kunne hun gjort noe helt annet og er høyt ettersøkt, men hun ville bli med på dette prosjektet! Er ikkje vi heldig?

Goshi Prunskute

Vår nye cafe og barsjef Goshi Prunskute har utsøkt smaksans. Hun vil kunne bære videre den frie atmosfæren vi har her i huset, samt bidra med sin gjennomførte smakssans på både drikke og mat. Dette blir ikkje en vanlig cafe eller bar, takket være hennes «out-of-the-box» tenkning!

Einar Maack

Einar Maack er vår egen multi-kunstner og multi-instrumentalist. Fra penn, tusj, malerkost og illustrator, fra piano, til trekkspill til gitar. Med dette kan vi lage eksepsjonelle happenings eller events der vi har en personlig vri fra hans kreative utfolding!

Thor A. Hopland

Thor A. Hopland er en multi-tekniker! Fra datamaskin, til analogst utstyr, til syntese, miksing og lys oppsett. Denne «techien» er også kjent innad kulturlivet i Bergen for å være en organisator av småscener og event konsept ut av det ordinære!

Ta kontakt!